Uncategorized

Kampen om norske domenenavn er avblåst

Screen-Shot-2013-02-06-at-4.01.33-PMDet finnes i dag over 600.000 norske domenenavn, altså navn som ender på .no. Siden juni 2014 kan også privatpersoner med et fødselsnummer kjøpe seg et domenenavn for en hundrelapp. Prosessen er enkel, og du får bekreftelsen på at du eier domenet på en times tid, via domeneshop for eksempel.

Finansavisen hadde 1. februar 2016 et oppslag om viktigheten av norske domenenavn  Lefdal bruker lefdal.com, mens lefdal.no er et firma som driver med elektroinstallasjoner. Gjør det noe for kjeden som vi kjenner som Lefdal? Jeg mener at om Lefdal bruker “etternavnet”.com eller .no spiller ingen eller liten rolle. Det som teller er det kjente merkenavnet Lefdal, ikke hva “etternavnet” er. Les innslaget i FInansavisen her: (Om Lefdal 1feb2016-1 ).

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s